Status før karusellrennet 27.1.16

Postet av Driv Idrettslag den 26. Jan 2016

En super gjeng har måkt snø inn i hele 1,5 km i kveld, en imponerende innsats i regnværet :-) Det er over 150 påmeldte som gjerne vil gå skirenn.

Status nå er at 2 km og 3 km er stengt, så det blir renn i kun 500m og 1,5 km. Det blir flere runder i 1,5 km slik vi har gjort tidligere ved lite snø: Løypelengder 2016, lite snø og kun 500 m og 1,5 km åpne..docx Rennet 27.1 er et vanlig renn med enkeltstart og fristil.

I tillegg er det for lite snø opp siste bakken mot mål, så løypa legges om slik at den krysser over nedenfor bakken og kommer opp mot mål på "feil" side av haugen. Det vil bli merket tydelig.

Det vil mest sannsynlig heller ikke bli mulig å runde inne på stadion, så rundingene vil isåfall skje rundt før den siste bakken (som er stengt opp mot mål). Det vil bli merket tydelig.

Det er som dere ser skikkelig dårlig vær, og selv om skigruppa har forberedt alt og er klare til renn, så må det være nok snø igjen i løypa. Det ser de ikke før i morgen og en avlysning vil komme tett på rennstart. Følg med her.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.