Friske fraspark på Plassen

Postet av Driv Idrettslag den 10. Jan 2016

Det er lenge siden det har vært et så yrende liv på Drivplassen som nå om dagen. Tross snøfall i bøtter og spann, rundt 10 blå grader og iskald polarvind, har hundrevis funnet frem skøytene og testet ferdighetene.

– Jeg trodde nesten ikke at det fantes så mange skøyter i bygda, sa Driv-leder Eivind Ungersness, som sammen med resten av familien og minst 120 andre, store og små, boltret seg på den nylagte isen lørdag ettermiddag, da det bildet ble tatt.

Folk kom langveis fra for å hygge seg på skøyteisen, som nå dekker halve fotballbanen. Her var det folk fra Ski, Oppegård og Askim, og det til tross for at det knapt har vært kunngjort at isen på Drivplassen er blank og innbydende for folk i alle aldre og ferdighetsnivå. Noen spilte ishockey, andre prøvde danseskøytene, mens de fleste rett og slett prøvde å holde seg på beina. Noen pappaer og mammaer nøyde seg med å holde varmen med grilling av pølser og regelmessig påfyll av kakao.

Det er noen ildsjeler, med blant andre Stian Kjensli i spissen, som har bidratt til at det bare er å finne frem skøytene og ta seg en tur.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.