Kamper 2016 på Mjær stadion og Drivplassen

Postet av Driv Idrettslag den 12. Apr 2016

Kamper 2016.ods

Kamper 2016.pdf

For at alle skal kunne få ett best mulig tilbud iht hvor man skal trene/spille kamper, så har vi fordelt 5r fotballen på både Mjær og Drivplassen. Dette pga logistikk av kiosk/dommere, og at alle lag skal få spille på gress.

Det er veldig viktig at dere gir bortelag beskjed om hvor kampen skal spilles. Dommere følger også oppsatt plan, så det skal ikke flyttes kamper uten at dette er godkjent av dommeransv,Siri Saltnes.

Om det skulle være slik at treninger kolliderer med kamper på plassen, så kan disse 1.Trene på Grusen. 2. Flytte trening til Mjær, gitt at det er ledig der.

Kamper som er satt opp på Mjær bane 3 ( halvmåne) skal spilles der , så sant det ikke er godkjent av lag som trener på bane 1 og 2 at plassen der kan "lånes".

Det kan også være at noen enkelte kamper er satt opp i treningstid på bane 1 og 2 (pga kiosk, dette skal ikke være mange) Her må da de som trener fordele slik at alle får trene.

Når det ellers gjelder bruk av mål så MÅ disse flyttes ut etter bruk. Vi fikk i fjor en regning på kr 10000.- pga de som drifter banen må flytte målene ut av banen. Dette mener jeg vi må kunne greie selv.

Kenneth


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.