Fredrikstadcup

Postet av Driv Idrettslag den 18. Nov 2014
Påmeldingsstart er 26. november kl. 18:00 på våre nettsider www.fredrikstadcup.no - og det legges ut kun 650 plasser. I 2014 var det dessverre 244 lag som ikke fikk plass, og det er derfor viktig å være tidlige ute. Første mann til mølla prinsippet gjelder! (NB! Siden forrige gang har vi fått bekreftet at Norges råeste profiler fra Larvik Håndballklubb kommer!)

Ønsker du en påminnelse slik at du ikke mister en plass? Følg denne linken og vi gir det ett lite pip noen timer før: www.fredrikstadcup.no/?s=invitasjon&p=1

Les gjerne også din invitasjon som du finner her: www.fredrikstadcup.no/invitasjon

--

Fredrikstad Cup, i samarbeid med DNB er Norges desidert største håndballcup med 650 deltagende lag, 9000 deltagere og 25000 besøkende. Med fokus på Opplevelse og Samhold i alle ledd er vi sikre på at Fredrikstad Cup er avslutninscupen for ditt lag!

I 2014 kommer blandt annet Norges råeste artister (tidl. Karpe Diem, Erik & Kriss, Sirkus Eliassen, Katastrofe), verdens beste håndballjenter fra Larvik, vi holder åpningsshow og innmarsj, Østfolds største utebad er åpent, Fangene på Kongstenfort, vi arrangerer sumohåndball og mye mye mer! I tillegg spilles det hele 1800 kamper fordelt på 25 baner, hvor 22(!) baner er samlet på kun to steder. Dette gir lite reising og muligheten til å treffe nye lag man vanligvis ikke møter!

Skulle du ha noen spørsmål er det selvfølgelig bare å ta kontakt med oss via mail ( Astrid og Dag har adressen) eller direkte på 4000 1722.

Ha en strålende håndballdag videre!

Alle oss i Fredrikstad Cup
Norges største håndballcup

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.