Hovedlaget i Driv IL ønsker å rette oppmerksomheten til alle våre frivillige, velvillige og samarbeidspartnere!

Postet av Driv Idrettslag den 22. Des 2018Til alle aktive medlemmer i klubben vår

Driv IL er drevet av dugnadsånd og frivillighet fra trenere, lagledere og foresatte, et grundig og målrettet arbeid for å sikre relevante støtteordninger fra kommune og forbund, samt en gjeng flotte ungdom som tar utfordringen som dommere ila sesongene. Det legges ned vanvittig mange timer til dugnader, treninger, kamper og annet praktisk arbeid i grupper, arbeidsutvalg og hovedstyre. 

Vi retter en stor takk til grasrota i klubben vår! Uten deres innsats og frivillighet ville vi ikke hatt en slik fantastisk fin klubb her ute!

Til våre samarbeidspartnere

Utover et stort engasjement for klubben vår har vi et svært delaktig næringsliv her ute som bidrar via leie av reklameplass og/eller annen aktivitet. Vårt samarbeid gir oss nødvendige midler til å drive langsiktig og fornuftig. 

All sponsorstøtte smått som stort er svært viktig for at klubben kan utføre vedlikehold og nødvendige investeringer i anlegg og utstyr. Ikke minst kan vi holde medlems- og treningsavgifter på et nivå som tilsier at alle som vil være med i organisert idrett har mulighet til det.

Vi vet at våre samarbeidspartnere blir lagt godt merke til og vi er sikre på at begge parter tjener på vårt felles engasjement for idrettslaget.

Vi ønsker å rette en stor takk til alle våre samarbeidspartnere

Hovedsponsor, Askim & Spydeberg Sparebank og Braathen Landskapsentreprenør AS

Samarbeidspartnere, OA Klinikken, Thorvaldsen, Bogerud, AS Lettbetong, Byggmester Christensens EFTF AS, Bygg og Messesystemer AS, Per Erik Østlie a.s, Enebakk Avis, Strømsborg Elektro AS (Elfag), Eias Eiendom AS, Enger Transport Enebakk, Vågsenteret, Mitsubishi Electric, Våg Blomsterstue AS, Kjelgaard AS, Møller Bil, Esbjug Transport, Haug Entreprenør Service, Esso Ytre Enebakk (Hotvedt), Brother, Norsk Epoxy, Borthen Gruppen, Opticon AS, Lund (Malermester Widar M. Lund AS, RenVakt AS, Ramirent, Ski Bygg, Obos, Hydrotec – Service AS, E. Brosstad Kjemi AS

Takk til øvrige bidragsytere

Vi retter også en stor takk til Vågsenteret og KIWI for all hjelp og velvillighet ved behov for lotteri-stand til våre lag. Og ikke minst for positive tilbakemeldinger og stor giverglede fra sambygdinger hver bidige gang! Dere bidrar til at lagene kan realisere sine målsetninger om aktivitet gjennom sesongene.

Takk til Sæthren & Wraamann AS, for fantastisk service og hjelp til trykking og levering av reklameskilt og til Resaland Liftutleie som bidrar til at reklameskiltene kommer seg opp i høyden. Og til Dr. Oetker AS som velvillig stiller opp på ulike arrangement for gruppene våre.


Vi i Hovedstyret ønsker på vegne av våre medlemmer og spesielt våre aktive barn -og ungdom, alle våre samarbeidspartnere, velvillige og frivillige en riktig fin jul og et godt nytt år. 

Vi ser frem til høy aktivitet også i 2019.

Beste hilsen fra Hovedstyret i Idrettslaget Driv

Astrid CeliusKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.